Snel Online Scheiden

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?
Bel 088 - 116 44 44 | Whatsapp 06 - 5740 9743 | Contactformulier.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?
Bel 088 - 116 44 44 | Whatsapp 06 - 5740 9743 | Contactformulier.

Wilt u een scheiding in de regio Den Haag aanvragen? Bent u bereid daar samen afspraken over te maken? Heeft u een laag inkomen?

Als u de bovenstaande vragen met 'ja' kunt beantwoorden komt u wellicht in aanmerking voor een volledig door de overheid gesubsidieerde echtscheiding!


Kosten mogen nooit een belemmering zijn voor de gang naar de Rechter, daarom is er een subsidieregeling voor wanneer u onder een bepaalde inkomens- en vermogensgrens zit. Zo’n subsidie (een toevoeging) zal één van onze mediators bij de Raad voor de Rechtsbijstand voor u aanvragen. Deze subsidie dekt alle kosten van de scheiding, zodoende betaalt u bij stichting Samen Gratis Scheiden helemaal niets voor uw scheiding.

Klik hier en lees hoe we dat doen!

Gratis scheiden met behulp van mediation

Mediators die bij ons zijn aangesloten vragen de subsidie (toevoeging) voor u aan bij de Raad voor Rechtsbijstand. De Raad voor Rechtsbijstand kent alleen subsidie toe aan ervaren mediators (conflictbemiddelaars) die bij de Raad staan ingeschreven, deze mediators zijn tevens gespecialiseerd in personen- en familierecht.
Zij zijn onpartijdig en helpen u met het bespreekbaar maken van problemen en samen tot oplossingen te komen voor evt. lopende conflicten en het maken van (nieuwe) afspraken daarover. Deze afspraken worden opgenomen in het echtscheidingsconvenant (overeenkomst). Daarvoor wordt alle tijd genomen en daarbij is ruimte voor alle emoties.
Tevens helpen zij met het opstellen van het evt. ouderschapsplan.

Onze mediators begeleiden u graag met het doorlopen van de gehele echtscheidingsprocedure.

Wist u dat 2/3 deel van de Nederlandse bevolking wegens een laag inkomen in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand?

Stichting Samen Gratis Scheiden wordt volledig gefinancierd door de overheid, daardoor kunnen wij  geheel gratis uw scheiding aanvragen en regelen.

Kom ik in aanmerking voor subsidie voor mijn echtscheiding? >>

Wij garanderen u de hoogste kwaliteit:

De Raad van Rechtsbijstand (overheid) stelt immers hoge eisen aan onze MfN-gecertificeerde mediators, die de ervaring hebben om gesprekken goed te begeleiden en weten waarover ze praten.
Tevens werkt de Stichting Samen Gratis Scheiden met uitsluitend gespecialiseerde familierecht advocaten. Zo weet u zeker dat u een echtscheidingsconvenant / ouderschapsplan / pensioenverdeling ondertekent dat juridisch volledig correct is.

Maak van uw echtscheiding in de regio Den Haag geen vechtscheiding!

Een scheiding op zich is al vervelend genoeg. De enige winnaars hierbij zijn de duur betaalde advocaten, de rest zijn verliezers en vaak zijn hier de kinderen nog het meeste de dupe van. Het is voor iedereen beter onderling afspraken te maken en vooraf te regelen wat er na de scheiding gebeurt. Dit voorkomt onnodig leed, getouwtrek voor de rechtbank in de regio Den Haag en de daarmee gemoeide kosten.

Komt u er samen niet helemaal uit? De echtscheidingsbemiddelaars van Snel Scheiden Online in de regio Den Haag staan u graag geheel kosteloos bij.

Over de Stichting Samen Gratis Scheiden

Circa driekwart van de Nederlandse bevolking kan via onze Stichting geheel gratis scheiden. Zij ontvangen geen enkele nota. Er zitten geen addertjes onder het gras. Uniek in Nederland!

Vijf vFAS Advocaten en MfN Mediators, hebben twee jaar geleden het intitiatief genomen de Stichting Samen Gratis Scheiden op te richten. Zij zijn allemaal gespecialiseerd op het gebied van familierecht en zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van echtscheidingen.

Zijn zijn immers van mening dat een goede juridische en emotionele begeleiding, die noodzakelijk is bij een echtscheiding, niet alleen moet zijn weggelegd voor mensen met een hoger inkomen. Ook mensen met een laag of modaal inkomen hebben recht op een goede juridische en emotionele begeleiding door deskundige familierecht mediators. In onze praktijk bleek dat velen de kosten van de advocaat/mediator niet konden betalen.

Al onze mediators worden gesubsidieerd door de overheid en zijn ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand (overheidsorgaan). Voor al onze cliënten (niet alleen de allerarmsten) betalen wij de eigen bijdrages in de griffiegelden. In principe is het mogelijk dat partijen die tezamen een bruto inkomen van 70 000 euro hebben, via onze Stichting geheel gratis kunnen scheiden.

De Stichting Samen Gratis Scheiden is actief in de volgende regio's

Wij zijn werkzaam voor de regio’s:  Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Eindhoven, Den Haag, Heerlen, Hilversum, Kerkrade, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Muiden, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Sittard, Utrecht, Venlo, Weert, Zevenbergen en Zwolle.

Ook bestaat er bij de Stichting de mogelijkheid om online, vanuit thuis uit, via skype gesprek(ken) met onze Advocaten/ Mediators de gevolgen van de echtscheiding/ scheiding van tafel en bed/ ontbinding geregistreerd partnerschap/ verbreking samenleving, te regelen. Online scheiden kan ook in de avonden - de skype-afspraak kan ook ‘s-avonds worden ingepland. U kunt natuurlijk ook nu hier direct gebruik maken het van contactformulier.


Volg ons ook op de sociale media

FacebookGoogleTwitter

Snel Scheiden Online wat bieden wij voor wie wat regelen wij werkwijze snel online mediators reacties contact nieuwsblog privacy

Meer weten? Kijk ook eens bij de volgende onderwerpen

Raad voor de Rechtsbijstand

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Eigen bijdrage

Griffiegeld

vFAS Advocaat

MfN Mediator

Inkomenstoets

Vermogenstoets

Toevoeging

Peiljaarverlegging

High Trust

Ouderschapsplan

Minderjarige kinderen

Ouderlijk gezag

Kinderalimentatie

Hoofdverblijfplaats

Kinderbijslag, Kindgebondenbudget en alleenstaandeouderkop

Zorg- en contactregeling

Omgangsregeling

Co-ouderschap

Zorgmodel

Informatieplicht

Ouderschapsplan wijzigen

Huwelijksakte

Geboorteakte

Buitenlands huwelijk

GBA-Uittreksel (BRP-uittreksel)

Identiteitsbewijzen

BSN-nummers

Verzoekschrift

Beschikking

Identificatieplicht Advocaat

Akte van Berusting

Registers burgerlijke stand

Convenant

Echtscheidingsconvenant

Huwelijk

Geregistreerd partnerschap met kinderen

Gemeenschap van goederen

Huwelijkse voorwaarden

Partneralimentatie

Bijstandsuitkering

Niet-Wijzigingsbeding

Huurwoning

Koopwoning

Vergoedingsrecht

Hypotheek

Activa

Bezittingen

Passiva

Schulden

Fiscaal partnerschap

Fiscale toeslagen

Pensioen

Wet pensioenverevening

Bijzonder partnerpensioen

Uitsluitingsclausules

Schenking

Bevoegdheid Nederlandse rechter

Internationale aspecten

Procedure Scheiding (ontbinding huwelijk)

Procedure Ontbinding Geregistreerd Partnerschap

Procedure Scheiding tafel en bed

Procedure Ontbinding Geregistreerd Partnerschap met kinderen

Geregistreerd Partnerschap zonder kinderen

Helemaal Gratis

Reclame code commissie

Gefinancierde rechtshulp

Interessante links advocaten

Cliënten vertellen

"Ongelooflijk! Het is gratis en de scheiding is zeer professioneel begeleidt door zowel een mediator als advocaat."

Mevrouw Y. van B. uit Oosterhout.

Lees meer reacties...

Laatste nieuws

Stichting Samen Gratis Scheiden Logo

Stichting Samen Gratis Scheiden
088 - 116 44 44
Whatsapp 06 - 5740 9743
info@samengratisscheiden.nl
www.snelscheidenonline.nl

Copyright 2015-2017 Stichting Samen Gratis Scheiden
All rights reserved / Alle rechten voorbehouden.
FacebookGoogleTwitter